Haku ARTSI-toimintaan kaudelle 2017/2018 on nyt avoinna!

02.03.17

HAKU KEVÄÄLTÄ 2017 ON PÄÄTTYNYT.

ARTSI-toimintaan voivat hakea mukaan pienet (maksimissaan 10 henkilöä työllistävät) sosiaali- ja terveysalan järjestöt, jotka saavat tukea toimintaansa STEAlta (entinen RAY).

Nyt toteutettava hakukierros on suunnattu pääsääntöisesti Länsi-Suomessa toimiville järjestöille, mutta muuallakin toimivat järjestöt voivat hakea mukaan.

Kehittämistyö kestää noin vuoden, jonka aikana järjestöihin luodaan kunkin järjestön tarpeista lähtevät palautteen- ja tiedonkeruun käytännöt ja työkalut sekä itsearviointimalli. Aikataulu määritellään ja täsmennetään jokaisen järjestön tarpeiden mukaiseksi. Kehittämistyö mukaan valittavien järjestöjen kanssa käynnistyy järjestöjen yhteisellä aloitustapaamisella (vapaaehtoinen) Kuntoutussäätiön tiloissa Malminkartanossa.

ARTSIn ja kunkin järjestön kahdenkeskinen kehittämistyö käsittää 2-4 kehittämistapaamista pääsääntöisesti kohdejärjestön tiloissa. Tapaamisten välissä järjestö kehittää ja pilotoi palautteenkeruun ja itsearvioinnin malleja ja työkaluja. Kehittämistyön päätteeksi järjestetään kaikille järjestöille yhteinen päätöstapaaminen.

ARTSI-toimintaan osallistuminen on järjestöille maksutonta. Ainoastaan mahdolliset matkustuskulut vapaaehtoisiin aloitus- ja päätöstapaamisiin jäävät järjestöjen kustannettavaksi. Kahdenkeskisiin tapaamisiin ARTSIn henkilöstö matkustaa kunkin kohdejärjestön tiloihin (ellei järjestön toiveesta toisin sovita).

Kiinnostuitko? Haku on käynnissä 2.3.–16.3.2017

Tästä pääset suoraan hakulomakkeeseen

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä: Kimmo Terävä, p. 040 821 9981 .

Projektissa tähän mennessä kehitetyt arvioinnin työkalut ja mallit ovat kaikkien hyödynnettävissä ja löytyvät tästä linkistä.