ARTSIkin bloggailee

27.03.18

Artsin nettisivut kehittyvät ja uutuutena on blogi-palsta, jonka tämä kirjoitus aloittaa. Jatkossa pyrimme saamaan säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa, uusia postauksia suoraan ARTSIin osallistuneilta, ARTSIn materiaaleja hyödyntäneiltä sekä arvioinnin asiantuntijoilta. Keväälle onkin jo lupautunut useampi kirjoittaja tämän hetkisessä ARTSI-prosessissa mukana olevista järjestöistä. Näin saamme kokemukaisa ja näkökulmia suoraan käytännön toimijoilta.

Lisäksi materiaalipankkiamme on päivitetty niin, että vanhoja lomakkeita on osin uudistettu ja toisaalta rakennettu myös kokonaan uusia työkaluja. Kaikki muutokset ja uudistukset pohjaavat viimeisen vuoden aikana järjestöjen kanssa tehtyyn kehitystyöhön, joten niille on vahva käytännön tuoma pohja.

Muuten sivujen ilmettä on vähän raikastettu ja lisätty sivulle myös Twitter-feedi ja näistä iso kiitos graafikko Petri Laukkaselle, joka oli suureksi avuksi sivujen visuaalisessa kehittämisessä.

Tutustukaa taas materiaalipankkiin ja muistakaa kevään haku, joka avautuu myös tällä viikolla.