Kutsu ARTSI valmentamaan verkostoasi!

24.10.18

ARTSI-toimintaan kuuluu yksittäisten järjestökonsultointien lisäksi myös laajempi arviointitiedon jakaminen sote-järjestöille ympäri Suomea. Käymme valmentamassa ja kouluttamassa alan verkostoja ja muita järjestöjen yhteenliittymiä. Voit kutsua meidät puhumaan arvioinnista esim. järjestöjen yhteisen koulutustapahtuman yhteyteen. Järjestöjen koolla ei ole väliä, eli isommatkin järjestöt voivat osallistua koulutuksiin.

Koulutuksen aiheet voivat koskea tavoitteiden asetantaa, tiedon keruun eri malleja tai tiedon analysointia sekä hyödyntämistä. Aihe täsmennetään aina jokaista tilaisuutta varten erikseen.

Otakin rohkeasti yhteyttä meihin, katsotaan miten ARTSIssa voisimme olla avuksi!

Kimmo Terävä
puh. 040 821 9981

Tuuli Shinyella
puh. 044 566 7837