Haku

Haku ARTSI-toimintaan kaudelle 2020/2021 alkaa viikolla 10!

Seuraavan kerran ARTSI-toimintaan voi hakea mukaan viikolla 10. Seuraa Artsia twitterissä @ARTSItoiminta tai Kuntoutussäätiötä Facebookissa, niin saat tiedon heti.

 

Alla vanha hakuilmoitus keväältä 2019.

****

Tarvitseeko järjestönne tukea itsearviointikäytäntöjen kehittämiseen sekä toiminnan tulosten ja vaikutusten osoittamiseen? ARTSI-toimintaan voivat päästä mukaan pienet järjestöt, joissa on palkattuja työntekijöitä enintään 10, ja jotka saavat avustusta STEA:lta.

ARTSI-kehittämistyön aikana kullekin kohdejärjestölle räätälöidään järjestön omia tarpeita palvelevat sekä rahoittajan tarpeet (mm. STEAn tuloksellisuus ja vaikutusselvitys, TVS) huomioivat työkalut ja mallit arviointi- ja seurantatiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen.

Yhteinen kehittämistoiminta järjestön ja ARTSI-asiantuntijoiden kanssa kestää keskimäärin noin vuoden, jona aikana myös kokeillaan kehitettyjä palautteenkeruun ja itsearvioinnin malleja käytännössä. Aikataulu määritellään ja täsmennetään jokaisen järjestön tarpeiden mukaisesti. Toiminta koostuu 3-4:stä kahdenkeskisestä tapaamisesta Kuntoutussäätiön asiantuntijoiden ja järjestön toiminnanjohtajan sekä tarpeen mukaan muun henkilökunnan kanssa. Kahdenkeskiset kehittämistyön tapaamiset tapahtuvat järjestöjen tiloissa, ellei muuten sovita. Lisäksi toimintaan kuuluu vapaaehtoisena yhteiset aloitus- ja päätöstapaamiset kaikkien samana vuonna toimintaan mukaan valittujen järjestöjen kanssa Kuntoutussäätiön tiloissa Helsingin Malminkartanossa.

Toimintaan osallistuminen on kohdejärjestöille maksutonta lukuun ottamatta matkustuskuluja vapaaehtoisiin yhteisiin aloitus- ja päätöstapahtumiin Helsingissä. Etusijalla haussa ovat järjestöt, jotka saavat STEA:lta kohdennettua toiminta-avustusta (Ak).

Kiinnostuitko? Haku on käynnissä 13.3.–4.4.2019, toimintaan haetaan täyttämällä sähköinen lomake.

Valinnan tulokset ilmoitetaan kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Tuuli Shinyellaan, 044 566 7837,

Projektissa tähän mennessä kehitetyt arvioinnin työkalut ja mallit ovat kaikkien hyödynnettävissä ja löytyvät tästä linkistä.