ARTSI-toiminnan uudet kohdejärjestöt kaudelle 2020/2021 on valittu

02.04.20

Uuteen ARTSI-ryhmään tuli jälleen runsaasti hakemuksia, arviointinsa kehittämisestä oli kiinnostunut 40 järjestöä. Hakijoista pystyimme ottamaan tällä kertaa mukaan 18 järjestöä. Uusina ARTSI-kaupunkeina mukaan pääsivät Kajaani ja Varkaus.

Mukaanpääsyn perusvaatimuksena on, että järjestössä on korkeintaan 10 työntekijää ja se saa kohdennettua toiminta-avustusta (Ak). Näin ollen pelkkää hankerahoitusta saavat järjestöt karsiutuivat pois. Valinnoissa pyrittiin jälleen painottamaan järjestöjen tuen tarvetta sekä motivaatiota omien arviointikäytäntöjensä kehittämiseen. Kaikkiaan yritimme rakentaa ryhmän, jossa olisi mukana eri tyyppisiä järjestöjä eri puolilta Suomea. Valitettavasti moni ARTSI-toimintaan hyvin sopiva järjestö jäi tälläkin kertaa ulkopuolelle.

Muistakaa myös, että tähän mennessä luodut ja tulevat itsearvioinnin ja palautteenkeruun työkalut ovat kaikkien järjestöjen vapaasti hyödynnettävissä alkuvuodesta julkaistussa ARTSIN sähköisessä oppaassa: http://hankkeet.kuntoutussaatio.fi/artsi-opas/

ARTSI-toimintaan valittiin mukaan seuraavat järjestöt:

Colores- Suomen suolistosyöpäyhdistys ry, Helsinki
DaisyLadies ry, Turku
Helsingin A-Kilta ry, Helsinki
Inkerikeskus ry, Helsinki
Kainuun Näkövammaiset ry, Kajaani
Kajaanin työvoimayhdistys ry, Kajaani
Kansalaisareena ry, Helsinki
Koulutus Elämään Säätiö, Espoo
Mielenterveysyhdistys Taimi ry, Tampere
Music Against Drugs ry, Jyväskylä
Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset- FinFami ry, Lahti
Suojatie ry, Helsinki
Suomen Kilpirauhasliitto ry, Helsinki
Suomen Kipu ry, Espoo
Suomen Luustoliitto ry, Helsinki
Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry, Helsinki
Turun Seudun Nivelyhdistys ry, Turku
Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry, Varkaus