Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua hankkeet.kuntoutussaatio.fi/spiral ja se on päivitetty 6.10.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Joitain alaotsikoita ei ole merkitty otsikoiksi, vaan teksti on lihavoitu (WCAG 2.1 2.4.6).

Verkkosivulla on ohjevideoita, joissa ei ole tekstitystä. Nämä videot on julkaistu ennen 23.9.2020 eivätkä siis kuulu saavutettavuusvaatimusten piiriin (WCAG 2.1 1.2.2).

Sivuston ylänavigaatiosta voi vaihtaa kielen suomesta englanniksi tai ruotsiksi. Kielivaihtoehdon muuttaminen vaihda alapalkin navigaatiolinkkien kieltä (WCAG 2.1 3.1.1 ja 3.1.2).

Suurennettaessa tekstin kooksi 200% ei desktop-version hampurilaisvalikko aukea selattavaksi hiirellä eikä näppäimistöllä (WCAG 2.1 1.4.4).

E-Spiralin kuvaesimerkkien kuvaustekstit ovat puutteellisia (WCAG 2.1 1.1.1).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseen 14 päivän sisällä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000