Artsi hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa!

08.06.20

TULE MUKAAN NÄYTTÄMÄÄN KUNTOUTUKSEN SUUNTAA!

Haemme joukkoomme arviointiosaajaa

Kuntoutussäätiö hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa Artsi-toimintaan, joka tukee pieniä sote-järjestöjä oman toimintansa systemaattisessa arvioinnissa ja kehittämisessä. Arviointiosaajan päätehtävänä on vuosittain valittavien kohdejärjestöjen konkreettinen tukeminen ja sparraaminen työparin kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakijalta odotamme

  • ratkaisukeskeistä asennetta ja työtapaa
  • kehittäjän mieltä – halua uudistaa ja uudistua
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia menestyksellisesti erilaisissa verkostoissa, tiimeissä ja yhteistyömuodoissa
  • kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä
  • monipuolista viestintäosaamista

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sote-järjestökenttään ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, mutta Kuntoutussäätiössä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt. Käytössämme ovat lounassetelit ja mahdollisuus viikoittaiseen liikuntaan työajalla.

Työ alkaa elokuun alussa ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Riikka Shemeikka tiistaina 9.6. klo 16-17, puh 044 781 3102 ja työelämän kehittäjä Kimmo Terävä torstaina 11.6. klo 9-11, puh 040 821 9981.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen viimeistään 14.6.

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi: kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja uudistumisen välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Tutkimuksemme ja kehittämistyömme on käytäntölähtöistä. Osaamisalueemme ovat kestävä työ ja  työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Tuotamme kuntoutusasiakkaillemme työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluja.